Tar hand om lockigt har

Min syster önskar mycket roligt med hår, du kan slå henne för dagar, kamma och tänka på det. Hon är verkligen inblandad i detta, som vill göra allt ser perfekt ut, kan hon ordna en flät ett dussin gånger, sätta hårbågar på dem hela tiden eller klämma fast dem. Han gillar mest skolföreställningar och utför dem. Hennes senaste roll som Princess Joker var också lätt och behövde en perfekt frisyr och klänning. I början hade min mamma ett dussin flätor med bågar kopplade till dem. Då sa den perfekta tjejen nej, nej och inte mer en gång. Jag kommer se mycket ut i mitt lockiga hår .... så började det. Fyrtiofem minuter överklockning också deras inriktning. Hon såg vacker ut som en riktig prinsessa. Men när detta är förknippat med bortskämda tjejer, ändrade hon sig ganska snabbt. Kräver inte med den sista att cirka två timmar har gått sedan produktionsstart. Plötsligt ... ändrade helt och hållet idéerna, medan det i hennes tal var nästan som "nej, jag vill inte göra det, jag påminner mig inte om prinsessan, vilken höghänt flicka". Hon krävde en ny frisyr, hennes hår tucked i sidan av den fyllda coca. Lyckligtvis, naturligtvis, som hon sa ovan, undersöker vi nu hennes hår, så gick det väldigt snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, från extra och om några minuter var allt.

Kontrollera var du ska köpa hårnålar